Alla inlägg den 11 januari 2011

Av Anita Jansson - 11 januari 2011 12:09

Jag tror verkligen på eller är övertygad om att det du ger får du också tillbaka. Det finns så många sätt att förbättra eller underlätta sitt sätt att leva genom att förändra sitt sätt att tänka, och det är ju självklart tänker många, men det är inte lika självklart att klara av att göra det. Det krävs träning tålamod och beslutsamhet som med vilka förändringar man än gör i livet.

Jag började i små steg och upptäckte att det faktiskt fungerade, och när jag kände att det fungerade så rullade det bara på. Det handlar mycket om att plantera ett positivt tänkande i sig själv som sen får växa och gro. 

En bok som jag läst flera gånger och även köpt och gett bort till mina vänner är boken The Work eller Älska livet som det är som den heter på svenska, fyra frågor som kan förändra ditt liv.

 I¨'

I den här boken får man lära sig att tänka på vad som är sant i livet, vi lever med våra egna sanningar och visst det som är sant för mig är ju sant för mig men är det verkligen sant? Byron Katie beskriver på ett så lättfattat sätt hur man på bästa sätt försöker se vad som faktiskt är sant och hur man hanterar olika situationer.

Men lagen om attraktion, det du sänder ut får du tillbaka, ger du kärlek får du kärlek, är du negativ och bär på en massa ilska är det också det som kommer tillbaka till dig i människor och situationer. Är du fattig och lever fattigt förblir du fattig, är jag fattig och bestämmer mig för att jag är rik på det jag har och verkligen går in i känslan av att jag är RIK! så det det du kommer att bli. Man får det man ber om men inte alltid i den form man kanske trodde, så i bland kan det vara på sin plats att tänka över sina önskningar både en och två gånger innan man sänder i väg dem.

Jag har under flera år i perioder skrivit framtidsdagbok, i den skriver jag om det jag vill ha men i en form som att jag redan hade det, jag försätter mig i känslan av att det redan är mitt och det tar oftast inte lång tid innan det jag vill ha kommer till mig och i bland har det bara handlat om timmar. Ska min skriva framtidsdagbok tycker i alla fall jag att man ska skriva in en fin liten bok som bara man själv har tillgång till, att skriva för hand känns för mig som att det blir tydligare manifesterat att det är så som jag vill.

En annan bok som jag varmt rekommenderar och jag tror jag har skrivit om den förut är The Secret som med lite text och mycket bilder illustrerar hur man lätt lockar till sig det man vill ha. När man börjar hittar man så småningom sin egen metod och fortsätter att utvecklas. Man faller tillbaka och känner sig misslyckad men det är bara att resa sig och fortsätta så går det ett steg framåt i taget.

  



Lev I Hjärtat!

Presentation

 


Här kan man läsa om mitt liv och mina intressen.

Bloggerfy

Fråga mig

2 besvarade frågor

LnkJuice

Omröstning

Jag vet att denna fråga ställts miljoner ggr men tror du på ett liv efter döden?
 Ja
 Nej
 Vet inte

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Handarbete

Bloggportalen

BloggVärde

Gästbok

Högvinsten


Ovido - Quiz & Flashcards